Press releases

Széchényi 2020

2016.08.01. Recycling Market Kft.

Hulladék és másodnyersanyag kereskedelmi platform létrehozása

START_UP_13-3-2015-0009 számú pályázatnak köszönhetően kialakításra kerül hulladék és másodnyersanyag kereskedelmi platform létrehozása

A Recycling Market Kft. 75.782.430 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert 85%-os támogatás intenzitással a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap, Technológiai Start-up ökoszisztéma építés tárgyú pályázat III. alprogramján Hulladék és másodnyersanyag kereskedelmi platform létrehozása címmel.

Teljes projekt összeg: 89.155.800 Ft

A 2016.08.01-én induló projekt célja egy hulladék és másodnyersanyag kereskedőház bevezetése. A létrejövő platform lehetővé teszi a hulladékgazdálkodás a hulladékkereskedelem területén tevékenykedő vállalkozások és a hazai, illetve nemzetközi termelőcégek közötti, közvetítő útján történő ellenőrzött hulladék és másodnyersanyag kereskedelmet. A tervezett alkalmazás költséghatékony megoldást kínál minden szereplő számára, hogy átlátható, egyszerűen kezelhető felület biztosításával legitim és naprakész információkat kapnak a piac keresleti és kínálati viszonyairól térben és időben egyeztett módon. Platform segítségével növelhető a hulladékok termelésbe való visszaforgatása, nő az újrahasznosítás mértéke.

Loading...